Friday, November 7, 2014

Failed Miserably

Assalamualaikum!

You see, last month, I bravely taken up Cabaran 30 Hari and boy, did I made it? Sheeshhh. I failed, miserably. Why is it doesn't sound so shocking? Meyhh. Me and commitment never made a good pair. We're the biggest enemy instead. Haha. I'm not going to give any reason here because no matter how good does it sound, it will still sound like an excuse. And I don't like giving excuses. Ngeh. 

What's new in my life today? Not much really. Still with makan, tidur, movies repeat kinda routine. And you know what? My Delboo meragam. Ish. Dia tak nak connect dengan wifi, y'know. I'm soooo pissed off but what to do. Fortunately, we have this Acer merah lappy at home. What should I call it anyway? Bosan betul takde nama panggil laptop je. Ceyh. 

Oh yeah, I think I'm going to add something to my routine. Some drill, hehe. Too keep fit. Now I'm just so unfit. Gila kau berlari tak sampai 5 minit dah semput, apa cerita bro?

Ha! Lupaaaa! Aku beli 10 buah novel baru masa Ahad lepas. I'm sooo happy. Berhabis RM 200 jugak lah on novel. Eh he. Aku beli dekat Kedai Buku 1 Malaysia. Seriously, kalau nak beli novel mohon ke sana. Potongan harga dia dalam RM 2-4 jugaklah. Pada pembaca novel kira hardcore macam aku, kira berbaloi-baloi la tu. Tapi novel Melayu je lah yang aku usha. Aku tak reti baca novel omputeh meyh.. Now, my Hlovate collection, ada 3 je lagi buah nak lengkapkan. 

Ah sudahlah tu sampai sini nak merapu pun. Nanti bila Delboo dah tak mogok dengan wifi, I'll update more frequently, okey? And maybe complete that darn challenge tu. Drop it, Keon. Yang tu, kalau tiba-tiba angin monsun rajin gua datang baru gua sentuh balik. 

Till then, bye-bye!