Tuesday, January 25, 2011

tekanan melampau

sekarang ni ada kat sekolah.pressure nak spm dah terasa walaupun baru nak masuk bulan 2.homework pun dah bertimbun macam Gunung Tahan je....malam ni ada tuisyen add math.kadang rasa macam malas.kadang rasa macam semangat(tak sedar diri fail add math).hari ni dah la hari yang amat mengantuk.berapa masa tidur dalam kelas.paling tak tahan waktu arab.macam ada batu kat mata.huhu.

dalam kepala sekarang ni pikir...SPM SPM SPM....cuak tahap tak hengat punya ni....

Saturday, January 1, 2011

entri pertama 2011...

ini entri pendek.
saya harap tahun 2011 ni akan jadi lebih baik dari tahun lepas.

harapan saya tahun ni:
1)nak jadi anak yang baik
2)nak jadi student yg rajin
3)nak straight A+ SPM tahun ni...
4)tak mo tido dlm kelas!!!
5)nak jadi blogger yang lebih brjya