Tuesday, January 25, 2011

tekanan melampau

sekarang ni ada kat sekolah.pressure nak spm dah terasa walaupun baru nak masuk bulan 2.homework pun dah bertimbun macam Gunung Tahan je....malam ni ada tuisyen add math.kadang rasa macam malas.kadang rasa macam semangat(tak sedar diri fail add math).hari ni dah la hari yang amat mengantuk.berapa masa tidur dalam kelas.paling tak tahan waktu arab.macam ada batu kat mata.huhu.

dalam kepala sekarang ni pikir...SPM SPM SPM....cuak tahap tak hengat punya ni....

4 comments:

Hazari. said... [Reply]

wahh, dah lame tak rase 'stress' pasal spm. hihihhi. tak pe tak pe. belajar biology lah, best :))

Yanza (: said... [Reply]

online kat sekolah eyh (:

sissyira said... [Reply]

salam

mula studi dari sekarang tau..

ziarah rakan yang saya follow =)

Azlina said... [Reply]

Hello there,

I’m Azlina from Universiti Sains Malaysia, Penang. I am currently doing a research on Malaysian Bloggers as part of my Masters degree in Social Science (Psychology). Your blog has been selected and I would sincerely be grateful if you can participate in my study. In this research, I am interested to understand more about your blogging experience. If you are indeed 18 years old and above, and willing to spend a few moments of your time to complete a survey to help with my research, please answer the questionnaire in the link below as soon as possible. If you have any questions or concerns about this survey, you may email me at scorpluto35@yahoo.com.

I sincerely appreciate your time and consideration!


http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IJNOIM_a20d967d



Azlina
scorpluto35@yahoo.com