Friday, February 4, 2011

susah rupanya buat paperwork

ingatkan senang buat paperwork lawatan.tulis pengenalan sampaila ke penutup.siap.rupanya!!!mak ai...payah kot.nak buat belanjawan yang dah ada rupa akauntan tak bertauliah.kena susun tentatif segala.huh...penat.dah siap pulak kena hadap muka cikgu untuk present.hua!!!yang ni lah yang paling seksa tahap tak hengat.kena sembur sebab paperwork tak lengkap la.belanjawan tak relevan lah.macam-macam lagi lah...hish..berapa banyak lah,lah...see...lah lagi.part kena senbur tu belum lagi kena...sebabnya hantar kat ustazah hayati(pk1) utk semak dulu supaya dapat baiki sebelum hantar kat puan pengetua.itupun macam nak kena je ngan ustazah.lagi cuaks ni...

apa-apapun,demi merealisasikan hasrat 4KINDIGADEN'10.crew yang nak spent time together gether,saya sanggup.rindunya nak spent masa ngan korang.balik cuti raya cina ni,buat makan2.mmg la budak2 kindigaden ni tak bley dipisahkan dengan makanan.

tahun ni punya kelas,5 kindi...ok lah...tapi tak sehappening 4KINDIGADEN la.tapi kelas yang kononya terlebih cream ni banyak girls,boys ciput je...sian korang eh...bayangkanlah,girls ade 19,boys 10 je.mau tak kena buli diorang tu...haha...mmg alamat nak pupus la korang ni.lelaki2 di luar sana,jangan marah ye...

takat ni aje...homework dok menunggu...banyak pulak tu,,,padahal cuti 4 hari je...:(

4 comments:

IMANSHAH said... [Reply]

hidup bukan senang dik

ARAJ said... [Reply]

best kan buat paper work..kat U kne buat lagi..lagi besar2 punye..good luck..

yang lelaki mmg siket tapi semua bekualiti..hehhee..yg blja kat U pon siket sbb yang lain smua g oversea..kuang3

♥phoenix♥ said... [Reply]

ARAJ:
yg sklh mngh pnye pun tak thn nieyh....
iye ke kualiti???

ARAJ said... [Reply]

insyaAllah..mmg berkualiti..hihihih