Tuesday, October 1, 2013

#cutiempatbulan

aku dah menghabiskan sebulan daripada cutiempatbulan aku.
ada lagi tiga bulan yang bersisa.
dan aku bosan, yang teramat.
tak tahu nak buat apa.

hari ini kawan aku tanya 'weyh, weekend ni kau nak buat apa?'
masalahnya..
aku esok pun aku tak tahu nak buat apa.

sebelum cuti. in fact empat bulan sebelum cuti, macam-macam aku plan.
bila dah cuti, satu pun tak jalan.
macam bangang.

masalahnya juga, bila aku nak berjalan, nak dapat permission tu bapak seksa.
padahal aku bukan travel pegi mana pun.

ahhh.

BOSANNNNNN!

No comments: