Thursday, April 26, 2012

study week?

whoa!aku dah nak final exam rupanya *good luck cepat!* haha.inilah first time aku hadapi study week kat universiti.kat sekolah mana ada study week bagai.aku kalau nak study memang tak boleh langsung kat bilik.aku boleh study kat library je.duduk kat celah-celah rak buku yang kompem orang tak pegi.melalak pon boleh je, asalkan tak kuat sangat .huhu.jadi,lantaklah sejauh mana pun, aku tak kisah!janji aku dapat study.so memang kena menggagahkan kaki ni untuk melangkah ke library yang jauh gilos tu.aku siap download lagi jadual operasi library@irc tu tau.(semangat ni!).


doakan aku dapat study dengan penuh jayanya.tak sanggup aku nak kecewakan mak ayah aku.berabis duit nak bagi aku belajar kat utp ni hah.thank you so much abah n mak!love you two so much!

BERUSAHA iALLAH BERJAYA
yeah!aku percaya yang Allah akan beri ganjaran pada mereka yang berusaha.so sekarang ni tanggungjawab aku study dengan penuh kesungguhan.I BELIEVE I CAN DO IT!

jangan pulak lupa doa semoga Allah permudah segala urusan.kalau kita dok pulun macam mana pun kalau Allah kata tak masuk kepala otak, tak masuk gak.kun fayakun.maka berdoalah.kan doa tu senjata orang mukmin.

la takhaf wa la tahzan, innalllahamaana!
jangan takut dan jangan sedih, sesungguhnya Allah bersama kita.

lepas usaha kita tawakkal pada Allah
doa banyak-banyak, moga Allah bantu segala urusan kita.
jangan pulak, dengan tak study masuk dewan dengan yakinnya cakap 'aku bertawakkal kepada Allah'.
konsepnya kat sini, usaha dulu baru tawakkal tau.

semoga bermanfaat... :)

1 comment:

❖ Syaa ❖ said... [Reply]

Haaa so rajinkan diri , jangan malas2 heheheh Good luck tau :D