Sunday, August 11, 2013

Penat

Lately, banyak sangat assigment. Banyak SANGAT okey. Dah la dateline semuanya dekat-dekat. Aku tak faham kadang tu, lecturer ni dah berpakat ke apa. Ni namanya persoalan bengong yang keluar daripada otak yang dah menuju kebangangan sebab projek and assignment tak siap lagi.

Oke, tadi tu intro.

Aku ni tengah tension sebenarnya. Aku tak tahu lah kenapa aku tak berjodoh gila dengan Power Point. Kat lappy aku oke je. Bila nak bukak dengan komputer kat Lecture Hall corrupt lah apa lah. Menyampahhhh.

Semalam sepatutnya aku dah lepas dah presentation aku. SEPATUTNYA. Sekali sebab tak boleh bukak postpone hari Jumaat ni. Tahu tak, aku dah penat. Malas dah nak fikir pasal ni. Ingatkan semalam lepaslah satu beban.

Haiyaaaa....

Maaflah entry ni berbau emo. Sekadar meluahkan rasa. Ecehhhh. Jiwang sangat.

2 comments:

Ain Dzaya said... [Reply]

kat u memang la gitu dik oi..PP tu senang je la...bg sis..time presentation la paling best sbb bole guna PP, bole design ikut kreativiti kite..

capt. keon alhan said... [Reply]

Kte buat slide simple je. pemalas. ahaha. lepas tu boleh pulak dia corrupted. :'( nangessss