Saturday, December 17, 2011

spm is over!!!

happy gila dah habis spm, tp rasa lebih sedih meninggalkan kawan-kawan di sekolah.maklumlah dah 5 thn dok kat asrama.banyak memori yang takkan boleh dilupakan dengan kawan-kawan.rasa macam dah lama gila tak update blog terchenta ni. berkorban demi spm la katakan.rindu dah nak blogwalking.tp masa tak mengizinkan.sebabnya sibuk gi kenduri sana-sini.dah naik gemuk dah badan ni.haha.hari tu waktu gap exam arab ngan exam quran sunnah which is one week byk kot kerja gila kitorang buat.star gazing lah,,,outing lah..waktu outing tak sedar diri tak habis spm lagi,,,gi karok,bowling and main kat archade.gila betul!buat benda lagho,padahal lepas tu nak menghafal facts quran sunnah.betapa hampehnya kitotang.rasanya sampai sini je kot.lain kali saya post lagi ceritera budak sekolah saya.(dah macam tulis surat).until then, enjoy your flight!

2 comments:

Nur Syafina Mohamed Johari said... [Reply]

thniah r da abh SPM... haha... btw bez kn da abh zmn skola... yg x bez tgglkn kgkwn... tol x? ke k.fina sorg je yg begitu?

capt. keon alhan said... [Reply]

thnx kak fina...mmg pon,sdih nak psh ngan kengkawan...huhu..