Tuesday, March 6, 2012

segmen:aku ada blog


segmen pertama aku join setelah tamat anjur contest.
hoyeh!
kalau korang nak join sekaki gak klik aje kat banner tu...

1)nama samaran aku sebagai blogger?

as u all can see at the header it's CAPT KEON ALHAN
adakah aku seorang pilot?
of course la ye...pilot kepada kehidupan diri sendiri...
sebenarnya aku dulu cita-cita nak jadi pilot
in real life tak tercapai,
so dalam blog ni la aku nak berangan...

2)nama blog aku

sama dengan nama samaran aku gak
CAPT KEON ALHAN
apasal sama?
memudahkan kerja
SIMPLE IS ALWAYS BETTER
tagline:
dream high.fly high
-mimpi biar sampai ke bintang beb-

3)url blog aku

http://cobaltchloride.blogspot.com/
apakah?
daripada penerbangan tetibe je chemistry...
aku pun tak tahu mana datangnya idea untuk url blog ni
nak kata aku suka chemistry,,,TAK
waktu dia suruh letak url tu idea ni yang terkeluar
so aku go on je lah

4)usia blog?

hmm...susah soalan ni...
sebenarnya aku tak ingat...tapi dalam setahun lebih tu ada lah jugak...

okey!i'm done!

4 comments:

Boni JLL3 said... [Reply]

gud luck k :)

Pka Rahim said... [Reply]

hi! dari segmen yang sama.
jemput singgah blog pka ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

terima kasih :)

puteri nur afiqah said... [Reply]

dari segmen yg sama... sudah follow...
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

^_^ happy blogging...

Patrick Star said... [Reply]

Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

--> Blog Rilek-Rilek <--