Saturday, March 3, 2012

AWESOME teluk batik outing

i have a very great time with my ohsem n gojes friends on 25-26 of february.well,gathering dengan sahabat tak pernah tak best kan?seronok dapat jumpa member.rindu gila dengan diorang.pengasas gathering ni ialah our miss teya slim.

move to the story la ye...

25 feb 2012
pojie kacau aku pagi-pagi buta tanya aku join ke tak.rasa nak hempuk si pojie(okey,gurau je pojie).bapak teya pick up aku kat utp lebih kurang kol 12++ as planned.thanx pakcik n makcik!aku masuk kereta dah peluh macam mandi kot.dari village ke main gate aku jalan.sumpah rasa macam atlet jalan kaki.haha.then kitorang berhenti kat setiawan(kot) for lunch.bapak teya belanja!haoyeh!thanx pakcik!

sampai kat TELUK BATIK OHSEM dalam kol 3ptg ++.then kitorang bercamwhore dalam bilik.then gi jenjalan kat stall cari baju I LOVE TELUK BATIK(idea wana).lols.


ketibaan
gaya wana seyes tak boleh blah


nadh


cha


manuk


the hot girls at teluk batik...
ahaks
time ni tomm ngan emon belum sampai

let me continue with our activity lah...

shopping!
lepas penat berposing kat bilik,kitorang tukar baju terus sebab daripada shopping terus nak gi mandi.tetapi sebelum itu,solat dulu ye.maklumlah nak mandi sampai lewat petang.penat jugak jalan-jalan kat stall banyak-banyak tu.lastnya bukan beli apa sangat pun.beli bola sebijik and permainan budak-budak nak buat istana pasir tu.serius macam kanak-kanak je kitorang.





mandi n istana pasior...
aku rasa macam teluk batik tu kitorang yang punya.serius mandi tak ingat dunia.gelak sana-sini.paling buat havoc manuk ar.asyik terkapai-kapai.kata kaki tak jejak tanah,padahal kaki dia bengkok.haha.


sebelum masuk ayor!


istana pasir...
ngeh3...


syak kena tanam..


lifeguard teluk batik
haha

banana boat!
serius best gila.hari pertama kitorang try sekali 5 ringgit per head.tapi worth it lah.sekali lagi manuk buat lawak nak mati ar.main banana boat tu,korang boleh mintak untuk diterbalikkan kat tepi pantai.then dia terbalikkanlah kitorang,manuk pun startlah terkapai-kapai dia.macam apa je.aku jafi tukang gelak.abang boat tu pun gelak kat dia.kui3.second day,kitorang ngorat abang tu,dapat la diskaun singgit sorang.haha.for this second time,boys jahat gila,ada ke patut waktu kitorang tunggu bot tu nak jalan,diorang tunjuk kuat lak.terbalikkan kitorang.malu la kitorang u ouls.kami hot kot!and actually sangat lawak tengok budak laki naik banana boat coz kaki diorang panjang!







bbq!
kitorang tak masak langsung!thanx boys!




hang out malam
tak pernah-pernah aku buat keluar minum malam-malam buta.tapi seronok kot.yang tak best tu,ada pulak pakcik gtu melalak.pitching lari la pakcik.oh pleaselah!dah tu tuju lagu kat kitorang.kami tahu kami hot!tak perlu cakap...haha



sunrise
haha,kononnya nak tengok sunrise.kepala hotak serius berjambul.kalau dah sunset kat pantai of cos la terbit kat sebelah lagi satu.so melepaslah.demm.takpe ar.takde rezeki.jeles dengan boys cos diorang dapat tengok sunset.

balik!
bye-bye teluk batik.kami akan datang lagi....insya Allah!

1 comment:

harissa.cha said... [Reply]

holla holla keon ! haha ! wah wah ! dah siap post dah entry ! ak tak buat pon . . . malas sgt nak tulis ! HAHA