Wednesday, February 29, 2012

PEMENANG HAPPY FACES CONTEST

TAMAT SUDAH!!!!!

pada 1 februari hingga 24 februari yang lalu, capt keon alhan dan rakan blogger merangkap schoolmatenya.oh daus telah mengadakan satu contest yang bernaung di bawah nama HAPPY FACES CONTEST.

okey,stop berita...

kini setelah 24 hari mencari gambar yang HAPPY, aku dan daus telah memilih 5 gambar yang HAPPY! daripada 80 contestants yang layak bertanding sebab ada lagi tiga tu terlambat daripada tarikh tutup...
kitorang pilih pun time kitorang happy tau...kat teluk batik lagi...haha...itu cerita kemudian...

kembali kepada debaran sebentar tadi,
siapakah yang berjaya membawa pulang hadiah untuk contest aku dengan oh daus ni ye?

dengan ini diumumkan...

PEMENANG TEMPAT PERTAMA



PEMENANG TEMPAT KEDUA



PEMENANG TEMPAT KETIGA



PEMENANG TEMPAT KEEMPAT



PEMENANG TEMPAT KELIMA



kenapa kami memilih gambar-gambar ni?
let picture tell the story!

bagi yang tak menang,gambar korang serius semua superb ohsem n gojes...tapi apa nak buat, kami hanya boleh memilih 5 pemenang saja.jadi untuk 5 tu,menurut pandangan mata kami,ini yang kami tengok super osem HAPPY!.bukan yang korang punya tak happy,kami juga cari gambar yang punya story.bak kata kawan aku,moment weyh,moment!

kepada semua winner sila emel kan:
nama penuh
alamat
contact no

ke 
khairunnisa_alhan94@hotmail.com

sebelum 7 mac ini!


9 comments:

l.e.e.a.a.n.w.o.n said... [Reply]

First of all..thanks a lot kt penganjur...n happy n syukur..i won dis contest at 2nd place..yehaaaa!!!! korang mmg best la^____^

Nida said... [Reply]

Alhamdulillah syukur, gambar kegembiraan keluarga kami mendapat tempat pertama. Terima kasih buat Keon dan rakan2 kerana memilih akak sebagai pemenang pertama.

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima.. klu belum nanti check di spam ye...:)

fuf323@gmail.com

Tahniah juga buat para pemenang...:)

cik puan muda umi said... [Reply]

alhamdulillah menang jugak..:)

email saya xegonis_uts@yahoo.com.my

dah send details..

dan saya siap buat entri kt blog saya pasal menang contest ni,kalau rajin jenguk-jenguk la ek..hehe..

thanks tau buat contest ni,sgt best..:)

l.e.e.a.a.n.w.o.n said... [Reply]

Tq kak nida... Tahniah jugak... lupe nk mention emel td tp ialah besok baru nak hantar details sume..add emel ialah yani_cy1982@yahoo.com.

firdaus hilmy said... [Reply]

contest berakhir dengan jayanya :))

lizafaliza said... [Reply]

wah..menang jgk ek..rezeki tul..hehe..thank pd daus n capt keon alhan dan rakan2 sewaktu dgn nya...hehhehe

ciksufi said... [Reply]

alhamdulillah...first time menang contest..hehe..TQ :)rezeki Afief

l.e.e.a.a.n.w.o.n said... [Reply]

Report: Details was sent this morning..
Blog Akemi
Email : yani_cy1982@yahoo.com

-SUPERGIRL- said... [Reply]

lahai tak menang . huhuk