Sunday, February 12, 2012

my 465th follower!

apasal aku pilih 465?lantaklah Blog Aku Bukan Blog Bapak Kau.eh takdelah.jangan marah.mehh sini aku cerita kenapa aku pilih angka ni.waktu aku tomei2 kat SK Methodist (ACS) Kampar dulu ada sorang bestfriend tau.itu nombor pangkal nombor telefon rumah dia iaitu 05-465**** .walaupun sekarang aku dah jarang contact dengan dia aku ingat lagi tau no telefon rumah dia.iyelah,zaman aku sekolah rendah dulu,mana ada bebudak yang pegang henpon.nak tipon parents after tuisyen kat sekolah pun guna public.sekarang?mak ai...darjah satu pun dah pandai main henpon dah.dasat sungguh budak-budak sekarang(macam aku besar sangat je)

wah,panjang terlebih pulak intro aku.sudah2.mari kita berkenalan dengan follower bertuah.beliau adalah......jeng...jeng...jeng...


ya itulah dia...


one more coincidence
nama kawan aku tu SYAHIRAH gak kot
huhu  
(^_^)

pada aku blog SYAHIRAH ZAINI ni simple but nice n *ringan* juga
aku pun tak suka sangat bukak blog yang serabut 

oleh kerana ni 1st time aku bukak blog beliau aku pun tak tahu nak komen lebih-lebih pasal content blog beliau.

mana boleh judge kalau kita tak kenal kan?

jadi aku dengan gagahnya bacalah dua tiga entry terbarunya...aku suka cara penulisan yang 'light' sebab kepala aku dah BERAT dengan pre-calculus sekarang ni.

hua!
sir sam,help me please!(okey lari tajuk.sila kejar balik)

korang pun rajin-rajinlah gi terjah blog beliau.tak rugi.best lagi ada.

9 comments:

*EyjaMasliza said... [Reply]

wah . congrats .. dah ada lebih 400 followers :)

capt. keon alhan said... [Reply]

uhuhu...thnx dear...

-SUPERGIRL- said... [Reply]

BERTUAHNYE DYEEE ~~ HIHI

Syahirah Zaini said... [Reply]

auwww, tharunyewww hakhak :3 thanks a lot girl ;)

IMANSHAH said... [Reply]

bila nak dapat seribu ni

capt. keon alhan said... [Reply]

@che gu imanshah:ada unsur sarcasm di situ,,,masuk spam kot che gu komen che gu ni...haha..enthla che gu..sy pun tara tau...kih3

Gen2Merah said... [Reply]

tahniah ye.. nak follow blog ni.. tapi line slow sgt... x dapat nak loading semua butang follower2.. huhu.. ada masa la eh,,.

A retarded kitty said... [Reply]

tepuk tangan kuat2

Gen2Merah said... [Reply]

ya, akhirnya dah folllow setelah merangkak dengan line tenet yang slow..

ow, dulu adik aktif ya ngan Puteri Islam dan kadet polis.. kat sekolah cikgu pun TKRS yang paling aktif.. malangnya saya sebenarnya bukan guru TKRS tapi PBSM.. apa leh buat, dah arahan suru saya bawa budak ikut perkemahan ini.. asalkan mereka semua enjoy kan.. ehe