Tuesday, March 20, 2012

Silent Mode:Pleaselah off!

hye oulss!rasanya dah bersawang dah blog aku ni.tak berhupdate.nak kata sibuk,tak.entahlah.konklusinya aku rasa aku ter'silent mode' pulak these few weeks.maklumlah tak berapa nak bergeliga pulak otak aku ni nak keluarkan idea.nevermindlah, silent mode dah off dah pun.

esok result es-pi-em.serius aku cuak.takut.scared.aku harapkan yang terbaik untuk aku dan semua lah yang ambil spm tahun 2011.

andainya,

result bagus
alhamdulillah.aku doa aku tak jadi ujub dan takbur atas kurniaan Allah.dan aku ada task lebih pulak, iaitu strive lebih lagi di menara gading yang ku jejaki ini.

result tak berapa bagus
Allah rencanakan sesuatu yang lebih baik untuk aku pada masa akan datang.dan moga Allah lapangkan hati aku untuk terima apa yang aku dapat.

p/s:buat penerima hadiah contest Happy Faces,segala kesulitan amat dikesali.bukan sengaja nak pos lambat.ada masalah sikit.nanti bila dah pos akan diberitahu.maaf sekali lagi.*baru aku tahu jadi penganjur ni tak mudah tau*