Friday, May 27, 2011

assalamualaikum semua!!!!

rasa macam dah lama gila tak update blog.dah ada sarang labah2 dah ni.cuak kot.haha.setelah dua minggu dihabiskan dengan penuh sabar dab tekun kat sbpi gopeng kat ceruk nun, akhirnya hari ni balik rumah untuk cuti dua minggu.rasa macam nak lompat tinggi2 je ni.dua minggu ni akan ku habiskan dengan aktiviti 'berfaedah' seperti tidur tak ingat dunia n tengok tv sampai lewat malam.tidur dah banyak burn dah kat sekolah.asek tidur lambat je.kat rumah ni lah masa nak balas dendam nak tidur.berteman bantal yang gebu tu,,,tilam empuk lagi.hua...bestnya.

hari tu lepas exam,hari jumaat buat kerja gila.tengok tv kat bilik rehat dari pukul 9 mlm sampai kol 2-3 pagi(oops kantoi buat jahat) and then tido je dekat bilik tv.gila syok.dahla sejuk.esoknya pulak continue buat kerja gila.tengok crta hindustan pulak.bhoothnath.tengah2 tengok tu pulak senang sangatlah ayor mata nak keluar.cerita tu pun dan2 sedih bebeno.habis kena perli ngan kawan je pasal ngobak.gila segan.senang cerita,2 hari tu muka kitoranglah kat bilik tv 2.dak2 junior pun pelik tengok form 5 tak sedar diri nak exam spm tahun ni macam kitorang.

tapi apa salahnya nak enjoy sekali-sekala kan?lepas tension sebab exam cam hampeh kali ni.bahagian sbpsk memang nak mencabar otak kali ni.gila rasa nak pecah kepala hotak.sebulan exam.soklan tahap apa punya entah.enough crapping.batery lappy dah nak abes.malaslah nak cekau charger.jumpa dalam entry seterusnya...until then...love u all readers.buat blogger yang masih bersekolah macam saya,,,happy holiday!!!