Saturday, March 19, 2011

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

image

  1. Sila pilih SATU BLOG  yang palingggg korang suka dan kagumi ! Yearghhh ... Ok... ada dah ? Cun ... nanti dulu ... Sila jawab soalan soalan ini ..

    blog yang paling saya sayang  ialah blog isteri kepada the pocket rocket man@jijoe iaitu pn athiah ilyana.dulunya blog ni namanya the lovely tya.tapi sekarang ni dah tukar kepada asisul dan asthiah.

    1. Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG  dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !!

      saya suka sangat @ kagum gila dengan blog ni sebab kak tya amatlah tak lokek berkongsi cerita.tak kiralah cerita kehidupannya sebagai student atau wifey serta kisah nya dengan hubby terchenta.pendek kata kak tya ni amatlah sporting orangnya.dan kisah2 kak tya dengan dunia studinya encourage saya untuk study hard dan ikut jejak langkah kak tya study oversea.

      selain tu,dalam blog ni banyak gila gambar yang sumenye chantek2.tak lupa juga gambar kak tya and abg pocket rocket man yang sangatlah sweeeet.sangat2 sweet.dan gaya penulisan kak tya pun sempoi je.seronok bace.

      other than that(dah macam essay),siapa yang nak tengok tempat2 menarik kat australia wajib tengok blog ni.WAJIB!!!sebab dalam blog ni kak tya banyak kongsi gambar vacation dia around australia which is sangat best dan exciting.

      lagi satu,bagi yang gila sukan and suka bebenau dengan abg jijoe,,,blog kak tya memang tempat nak land and tahu update terkini hero m'sia itu sebab kak tya suka update pasal 'hubby'nya itu.dan cerita mereka semunya sangat sweet.

      the last one is,kak tya orangnya sangat gorgeous and kak tya juga pandai.architect tu.dan kak tya juga wifey yang sangat baik.

    2. Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !!

      bukti macam manalah saya nak bagi ehh.tapi yang pasti kalau saya nampak blog ni ada en3 terbaru melalui bloglist,,,saya memang akan terus surf.yang paling tak boleh blah,,,saya akan rindu gila nak baca blog ni kalau kat hostel and bila dah balik feel like nak terus ambik lappy and surf this blog.SWEAR!

    3. Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??

      selama 5 bulan blogging ni lah saya ikut blog gorgeous ni.entry yang dulu2 pun saya terjah jugak sebab semuanya sangat besh.

    4. Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..

      athiah ilyana abd samat @ tya.isteri kepada azizulhasni awang.pemegang degree architecture.pada tahun akhir kak tya ni buat projek pasal graveyard for muslim.lupa pulak,,,kak tya ni asal dari perak.ada butik kat meru point,,,butik TYAAZ.wifey yang sangat gorgeous.

    5. Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ?

      rasanya idak.

    6. Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..

      -macam mana kak tya boleh kenal dengan abg jijoe.
      -macam mana kak tya boleh end up with the graveyard project idea
      -best tak duduk negara orang
      -cabaran duduk negara orang
      -apa rasanya jadi wifey kepada atlet terkenal

13 comments:

Miss Ran said... [Reply]

wah ske2

Lulu caldina said... [Reply]

wah memalam rajin join segmen encik ben

♥phoenix♥ said... [Reply]

miss ran:
suka ape ye?saya blur sket memalam buta ni...
lulu caldina:
hidup mesti rajen...even sbnrnya sy pmls but for blogging...nope..

.::cintabungablogspot::. said... [Reply]

dtg singgah dari segmen abg ben jugak :) jom terjah cintabungablogspot :)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

♥phoenix♥ said... [Reply]

cik bunga:
done terjah ur blog...

CHa!~,, said... [Reply]

haha...mcm-macm la ang nie 'pheonix,

♥phoenix♥ said... [Reply]

cha:
ngape cha?

IMANSHAH said... [Reply]

owh isteri dia ada blog eh??

♥phoenix♥ said... [Reply]

che gu IMANSHAH:
yupp...wife jijoe ade blog...g lah terjah blog kak tya tu che gu...

solo molo said... [Reply]

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

Chekgu Azrine said... [Reply]

salam singgah dari segmen BEN ASHAARI

rajin2 singgah ke my entry ye

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Cik Sue said... [Reply]

terjah nak tengok blog sape yang korang sayang...

salam kenal.. =D

♥phoenix♥ said... [Reply]

solo molo:
sy mmg syg blog ni...awk pulak syg blog mne?
chekgu azrine:
thanx sudi singgah...nnti sy trjh blog che gu.
cik sue:
salam kenal juga...:)