Thursday, March 17, 2011

where's the boys???

nak tengok tak rupa kelas saya tahun ni???sebelum tu saya nak kasi warning...warnanya mungkin menyilaukan mata anda okey...


where's the boys???
macam tader lelaki kan???
kelas pinky habes...
even saya yang perempuan pun dah terasa macam geli geleman at first...
lama-lama dah lali ohh...


bersama che gu mardiana yg amatlah sporting
love u che gu...
sila fokus pada lapik meja...
huhu...
betapa 'pinky'nya


sila fokus ke bhgian kanan gmbr
terlihat seorang pelajar lelaki dc2...
namanya mustaien fathurrahim


akhirnya...
nmpk jugak boys...
sbnrnya boys ade 10 org...
lagi 5 orang tu aktif sket...
gi keluar ade game ragbi...
yang 5 orang ni...
~no comment~

sekadar gambar selingan...
gambar cik phoenix(sayalah tu)
berlatar belakangkan ke'pinky'an soft board
dan juga ustaz zaki...
kih3...
~tudung sangatlah trojan...standard bagi Geng Tudung Herot(GTH)~

kelas ni best sebenarnya...sebab girls yang conquer...tapi sebab dibayangi 4KINDIGADEN'10.crew yang tersangat teramat besh itu,,,i'm still adjusting with the new classmates.tak kata kelas ni tak best oke.best ape.sonok je buli boys yang seciput itu.maklumlah 'ratio'nye kan 19:10.macam exciting kan?memang kalau kitorang mula jumpa camera,boys hanya bisa diam aje.nak bising???cepuk kang!!!macam tu je kena...haha...gambar boys tu pun setelah QiQi bermurah hati nak menyemakkan memori kameranya dengan geng kudaro itu.kudaro tu sebenarnya nama gelaran ketua kelas kami,Syazwan Baharudin@weng kudaro...sebenarnya salah satu faktor yang menyesakkan kepala duduk dalam kelas ni ialah,,,expectation cikgu yang terlalu tinggi atas kami...kami semua ni TAK PANDAI MANALAH!!!actually not kami but ME!!!tu yang buat TENSION tu...cuba kalau cikgu tak dok cakap,,,kamu kan kelas budak CHOSEN...~banyakla punya chosen...ingat lagu THE CHOSEN ONE by MAHER ZAIN ke???~mesti syok dok kelas ni...apa-apapun...AKU SAYANG KAMU SEMUA...5 KINDI'11

GIRLS POWER!!!
ooo yeah!!!

credit to:QiQi for the pic

2 comments:

miss.beeka said... [Reply]

kui kui , gambar ni kat blog aku ponn ade , hehehe , X8

♥phoenix♥ said... [Reply]

miss beeka:yeke...nanti aku trjh blog ko....