Friday, March 11, 2011

akhirnya balik jugak ke rumah

alhamdulillah...sampai jugak ke rumah setelah 5 MINGGU terperuk di SBPI Gopeng.berbekalkan HOMEWORK yang menimbun setelah menunggu sampai pukul 4.00 petang mak pun sampai.tapi hari ni takkan pergi balik ringlet terus...nak balik ipoh dulu sebab ada buat kenduri tahlil.mungkin hari isnin baru balik ringlet.hari ni sebenarnya ada interaksi...tapi sebab abah tak datang,jadi AJK lah.seronok la gak...at least dapat makan free...huhu...lepas habis interaksi,tolong cikgu kemas dewan...maklumlah,rijal semua pergi solat Jumaat...jadi lady-lady tough la kena buat kerja angkat kerusi segala...tapi tak kisah pun...daripada meroloh dekat dorm tunggu mak abah datang baiklah buat amal jariah.tak pasal-pasal naik pulak muscle kang...sumpah tak mau nampak muscle...buruk....laki takpe la...nampak smart la jugak...kalau perempuan...cam seram jek...cuti ni banyak betul kerja yang kena buat...paperwork lawatan...laporan biro sukan yang nak surat panggilan mesyuarat lah,,,minit mesyuaratlah...mak ai...macam dah kerja rasanya...belum kira homework yang bapak menimbun macam Everest dah...nasiblah tahun ni fikir nak spm...result selaras 1 pun dah teruk sikit jadi kena usaha lebih sikit lah...pray for me...:)