Friday, March 18, 2011

Raja Lawak 5

habis sudah raja lawak 5 kan.gelanggang raja lawak tahun ini menyaksikan MAN menjadi juara.tahniah kepada MAN.actually ni baru first time tengok raja lawak live.kan dok kat asrama,,,so tak berkesempatan tengok raja lawak.sebenarnya tak minat sangat pon tengok raja lawak ni,tapi sebab satu family minat tengoklah sekali.

starting with karpet lawak...
karpet lawak ni tak de la se'glam' red carpet ABPBH tapi best la jugak tengok sharifah shahira yang begitu produktif(raja lawak 5,dia pon mengandung anak ke-5) temuramah otai lawak.ramai ooo yang datang...then masuk pulak intro oleh semua peserta musim ini.best tgk intro ni...tp bila mata ternampak ada dua peserta perempuan yang pakai sexy mexy rasa ralat pulak...

then johan and zizan @ JOZAN masuk...memang bikin havoc arr diorang nieyh...memang lawaX bangat.ditambah pulak dengan JAMAL,JOE FLIZZOW and ALTIMET...lagi tambah havoc.one more thing,,,suka tengok entrance judges yang sungguh sporting belaka...kelakaw...terutamanya DAVID TEO @ RAJA PANTUN.

pasal persembahan finalis...memang lawaX...dah namanya pun raja lawak kan...mestilah lawak...yang lebih lawaX my family members argue bout who will win.siap suruh undi2 lagi...tak pernah dibuat my family member nak main undi2 nieyh...at last,,,MAN jugak yang menang.kedua R2,my dad fevret.~congrats dad~haha...and the third goes to,,,BALAS...mom sorry,,,ur team is the third...kih2.

memang layaklah pun MAN ni menang.dia mmg kelakar pun.and rasanya sume posmen dalam malaysia di undi MAN.kiddin'.

secara keseluruhannya,,,raja lawak 5 final ni best la...(jugak).

sekadar renungan,,,
mak kawan saya pernah bermadah,,,
jangan jadi pelawak sebab bila kita melawak dan buat org gelak,,,
kita buat orang lupa Allah,,,
yelah,,,siapa yang di hatinya mengingati Allah ketika gelak tak sedar diri which saya baru je buat tadi.
gelak tak ingat dunia.
kan orang selalu cakap,jangan banyak sangat gelak,kelak nanti nangis.

2 comments:

IMANSHAH said... [Reply]

cool MAN

♥phoenix♥ said... [Reply]

che gu IMANSHAH:
che gu support man ke?