Sunday, March 20, 2011

hari ni dah nak balik hostel

hua!!!rasa nak jerit kuat-kuat bagi satu dunia dengar.tak puas lagi rasanya menikmati cuti sekolah yang sungguh best ni.baru je tadi saya pulun siapkan semua homework dan kerja-kerja biro sukan.hasilnya?homework tinggal sikit je lagi yang tak c-ap dan akan dibuat kat sekolah waktu prep nanti.hehe.bout kerja biro sukan yang memang memeningkan kepala pun dah siap semuannya.SEMUANYA oke.ingat senang ke si pemalas ni nak kasi siap kerja tu.dahla buat dalam masa 2 jam setengah approximately.huh.penat gila ouh.nasib baik jumpa contoh minit mesyuarat abah.kalau tak masak teman.

di kesempatan ini, ingin saya menasihati readers sekalian agar jangan buat kerja last minute macam saya.pening kepala dibuatnya.sekarang dah pukul 4.40 pagi pun tak tidur lagi.kan menyusahkan diri sendirik tu namanya.

akhir kata,,,
jangan bertangguh ye....

6 comments:

Double A^^ said... [Reply]

la,kene wat keje biro sukan,keje ape tu???(sambel wat muke x bsalah lgsung la kan,hua2)...
no worries dear,ak pown ngah bsengkang mate wat keje bashar ny (muke pown da mcm kueh bengkang) n mostly hw la jgak...hahaha...

♥phoenix♥ said... [Reply]

Double A^^:
awat ko poyo sgt ni ajlAA si PKU...aku penat gila ouh pulun wat keje...

Double A^^ said... [Reply]

hahaha,lawok la kite...ok y konpem ak x mmpu nk wat kt umah ialah arab n probably syariah,maleh oo...bio tgal bku kt skolah,so bkak je loker,ak nk trus siapkan...ag da syap smue kew???hehe^^

♥phoenix♥ said... [Reply]

aku tak siap arab physics...yg len settle....tp keje sklh yg aku tngguh dedulu tu aku tak wat lg...

cik EPAL said... [Reply]

kerja tangguh tak baik untuk kesihatan :D

Faizal n Fashitah said... [Reply]

Kesian.. takpe, next time jangan tangguh2 keje tau :D