Sunday, June 12, 2011

time to return!

sudah tiba masanya untuk kembali ke hostel sesudah 2 minggu bersenang-lenang dekat rumah.tengok tv,on9,blog,makan dan tido memanjang.sekarang tiba masa untuk kembali ke belajar,tidur,belajar,makan and so on.spm dah dekat.so saya sememangnya kena sedar diri.yelah.dah la tak pandai mana,malas nak belajar will make it even worse.'jadi kau perlu rajin keon!'

argh!!!susahnya nak jadi rajin.sebab sifat malas tu dah macam melekat kat diri ni.teruknya ko keon!!!

p/s:
saya tak tahulah bila saya akan kembali meng'update'kan blogku yang terchenta ini dan juga berblogjogging yang sememangnya amat baik untuk kesihatan.

2 comments:

ARAJ said... [Reply]

good luck for ur spm...mitak doa bnyak2 dimudahkan pemahaman dan jangan diambil balik ilmu itu dari kepala setelah diberikan kepada kita..insyaAllah..=)..amin

combi said... [Reply]

rajin2kan la diri anda.....hehehe