Sunday, January 8, 2012

aku tak tahu!

klik untuk tumbesaran mengejut!


sumpah aku tak tahu nak buat keputusan kali ni.jantung aku dah rasa macam apa je.nampak kan kat atas tu.actually aku tak submit lagi keputusan aku.nak terima ke reject.otak aku ni dah tepu+tak boleh nak fikir.

truly,,,,
speechless

ya ALLAH,
Kau berikanlah aku petunjuk yang mana jalan yang terbaik untukku...

15 comments:

Waiz Aufa (Penasihat Yang Setia) said... [Reply]

Pilihlah yang terbaik ye.. =)

hanaahmad said... [Reply]

pertamanya, adik harus utamakan minat dan kehendak hati. jangan dipaksa jika ia bukan satu kerelaan. takut nanti ia jadi sia-sia. tapi, kalau ingin mencuba tidak salah. boleh jadi bila sudah mencuba, kita jatuh suka. siapa tahu kan. cuba tanya mak ayah dan mereka yang lebih tua pasti ada jalan penyelesaian. yang penting, utamakan minat diri. best of luck adik. dan tahniah! :)

Nadzirah said... [Reply]

Keon,wat solat istikharah,,bak kata kakak aku.,,anyway congrat.bkan senang nk dapat uh

pengembara atas bumi said... [Reply]

tahniah, . . . semoga berjaya, . . sepupu saya pun pergi UTP, siap dapat tajaan biasiswa Petronas . . .

alhamdulillah, . . :D

capt. keon alhan said... [Reply]

trima kasih utk nasihat....masih brfkir...doakn sy ye...

LelakiSemalam said... [Reply]

insyaallah akan ada yg terbaik nanti...

Sophie Al-Yahya said... [Reply]

pendapat saya sama mcm Hanaahmad. =)

kalau minat, grab lah peluang depan mata ni. lagipun UTP kotttt.. sebab akan datang, belum tentu lagi kita akan dapat apa yang kita nak.

errr tapi pelik juga. kalau tak minat mestila keon tak apply kan...ermm..?

Zaki Muhammad said... [Reply]

nampaknya seolah-olah masa depan awak telah terjamin.
InsyaAllah banyak-banyakkanlah memohon petunjuk dan hidayah dariNya.
Moga Allah memberi kesenangan dan kemudahan kepada hidup kamu. Amin

Eirma Rohayu said... [Reply]

congrats keon! dpt utp, dkt gn uitm seri iskandar :) grab this opportunity, utp is the best. selalu dtg utp release tension dkt tasik dye :)

❖ Cik Ana ❖ said... [Reply]

Buat laa solat istikorah hehe insyallah dpt ptunjuk :)

CikAnyss' :O said... [Reply]

wahh ! congrate !

Amy Syaquena said... [Reply]

betul kata cik ana buat solat istiqarah minta petunjuk dari Allah

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply]

Berdoalah, dirikan lah solat istiqarah, mintak petunjuk. Shag pernah jadi macam ni tahun lepas. 4 hari sebelum berangkat p UiTM Kelantan, Shag dapat surat dari UniKL, Kg Baru. Dorang offer kos yg Shag nak - Accounting. UiTM offer Islamic Banking yg Shag boleh je bawak kalau nak. Lepas mintak petunjuk semua, Alhamdulillah biarpun amat lewat dan habis duit melayang, Shag tak pernah menyesal masuk UniKL.

Moga sayam dapat buat keputusan yg baik ;)) AMIN!

Athirah Rosli said... [Reply]

thts a great opportunity.must grab d chance ^_^

Ahmad Haziq Azlan said... [Reply]

selamat mendaftar