Friday, January 13, 2012

"HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II "

DAUD tengah gila contest sekarang ni dan aku pulak jadi mangsa tag dia.tapi contest ni interesting la pulak.jadi aku nak join lagi contest.korang jangan marah ye.hehe.


mahal gila senyuman en penganjur ni
boleh bikin orang jatuh cinta
*gatay*
klik aje kat banner tu kalau nak join okey?


ni gambar yang aku pertaruhkan untuk contest ni
ni namanya senyuman CHORAL SPEAKING
kena nampak gigi dan mesti selebar mungkin
haha,berkat masuk team choral i-gop waktu form 4


ha,satu lagi gambar
yang ni pulak namanya senyum plus gelak
gambar aku waktu form 3 ni
penat aku jelajah memori lappy ni


gambar last
ni waktu hari inovasi pdrm kat ipoh


i- Ceritakan kenapa anda rasa gamba senyuman
anda ini adalah senyuman mahal ?

gambar 1


ni gambar aku syok sendiri actually.waktu ni aku kat hostel time spm.ni memang senyuman mahal dari aku untuk cover cuaks sebab spm.berkesan tak?tak nampak stress pun kan.sebab tu bagi aku senyuman ni mahal
.ingat senang ke nak senyum time jantung lup-dup-lup-dup?!?
 
gambar 2


gambar ni memang candid.kawan aku yang snapkan.entah apa yang diorang buat lawak,aku pun lupa.lastnya dari senyum ayu jadi senyum gitu!


gambar 3


kenapa mahal?tengok apa aku pegang tu!duit kot!dolar lagi.tak ke mahal?
lagi satu,ingat senang ke nak tengok polis senyum?
*walaupun kadet polis je*
takdelah,mana boleh nak nilai dengan wang ringgit harga sebuah senyuman kan?
aku saja je letak gambar aku senyum saat penuh kepenatan ni.program ni lepas sports day kat sekolah.dah tu malam sebelum tu aku tak tidur sebab siapkan maskot.

i- Kenapa anda berminat utk join contest nie ?

aku berminat nak join contest ni sebab aku rasa aku ada gambar yang sesuai nak letak.plus banner tu menarik perhatian kot!

iii- Apa 1st impression korang terhadap org yg pakai braces ?

cute???hisy entahlah.


lastly,untuk contest ni,aku nak tag,

phewwww...done....
*sampai tiga gambar aku letak*

2 comments:

Emmet said... [Reply]

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

capt. keon alhan said... [Reply]

thnx emmet