Thursday, January 5, 2012

good luck to BRYAN NICKSON LOMAS

i wanna wish a very good luck to BRYAN NICKSON LOMAS.buat sesiapa yang tak mengenali,beliau adalah seorang atlet terjun bagi negara malaysia yang kini berumur 22 tahun dan melanjutkan pelajaran di UM dalam sports science.beliau sangat superb.thumbs up untuk bryan.tahun ni, bryan akan compete dalam OLYMPIC LONDON 2012 dalam 2 acara kalau tak silap.that is, 3m springboard n his favourite event, 10 m platform.semoga bryan dapat tempah kejayaan yang gemilang walaupun saingan sangat kuat.saya sangat suka bila bryan buat armstand sebab bryan dapat execute dive tu dengan sangat baik.bryan memang diver yang hebat!ingat lagi waktu OLYMPIC ATHENS 2004.sangat superb performance bryan waktu u walaupun baru form 2.i'll always support you.

ucapan khas untuk bryan,
*entah bryan baca ke idak*
  • training baik-baik ye bryan!
  • harumkan nama malaysia ya!
  • kalahkan tom daley(dia masuk tak eh?)
  • do the best in upcoming world championship n most importantly, OLYMPIC LONDON 2012.i hope you can bring any medal shine.doesn't matter it's gold,silver or bronze.because for me, u're the best diver malaysia ever have.
google

pretty cool, huh?
ni rasanya waktu nak buat twist...


lagi tentang bryan:


6 comments:

diana said... [Reply]

kecil2 cilipadi kan dia ni.>:)

capt. keon alhan said... [Reply]

@diana:cili padi berapi...hehe...

Wan said... [Reply]

wah minat sukan renang kah??

capt. keon alhan said... [Reply]

bukan renang je...sume sukan lyn...tnggl tak suka bola je...n golf...tp mnt tgk je lah...

liya alia said... [Reply]

dulu time kecik kecik suka tgok bryan nickson lomas ni. sebab dia hensem. haha

capt. keon alhan said... [Reply]

skrg pun hensem...haha...sgt gatay saya ni...