Wednesday, January 4, 2012

yeay!!!!

yeay yang pertama,
aku sangat seronok.kerana blog aku dah ber'header'tapi bukan aku yang buat sendiri.dan aku sangat-sangat berterima kasih kepada yang membuatnya.

cik 'DOUBLE A' yang sangat cute!(bodek)
she ask for keeping her real identity a secret.however,she has a blog and it is so interesting.she love to give her opinion.bukan merepek macam aku.haha.just click here for a very cosy flight to her station.buckle up okey?

yeay yang kedua,
hari ni adik-adik aku semua pergi ke sekolah.AYUH KEMBALI KE SEKOLAH!jadi akulah ratu di rumah ini.hahahaha*gelak jahat*suka-suki hati aku nak blogging ke, fb ke, tengok tv ke.diorang kan jauh nun di sekolah.pendek kata, segala peralatan elektronik kat rumah ni akulah yang conquer.

tapi yang tak berapa nak yeay nye,
aku takde sesiapa nak buli.sedihnyewwwww*gaya anwar hadi*kalau tak suka-suki je aku suruh mintak tolong diorang amek itu ini.(aku kakak yang jahat kan?)

satu lagi yang tak berapa nak yeay,
diorang balik sekolah mesti nak tengok cerita nada cinta tu.menyampah betul!aku nak tengok gemersik kalbu.hua!clash waktu setengah jam.mau tak terlepas adegan romantik nanti.sedihnyewwww *sekali lagi*

rasanya dah puas aku membebel.cuba korang semua nasihatkan diri aku ni jadi kakak yang baik sikit.mana tahu boleh terkesan di hati aku ni.hehe*gelak mengharap*

p/s:orang kata apa?wordless wednesday?nampaknya tidak bagiku hari ni.banyak pulak idea aku nak membebel hari ni.


2 comments:

hanaahmad said... [Reply]

meriahnya rumah ada adik2! ;)

capt. keon alhan said... [Reply]

mmg meriah kak hana!smpai tak lrt nak dgr diorang jerit lah, itu lah, ini lah...hahah