Tuesday, January 3, 2012

aku rindu!

aku rindu dengan sahabat-sahabatku.aku rindu dengan guru-guruku.aku rindu dengan sekolah.haha.i have so many picture.tak taw nak masukkan yang mana.jadi enjoylah gambar-gambar yang aku pilih ni eh?


di dataran ilmu
baring tengok langit la konon
takde sesiapa pun kat blok akademik waktu ni
melainkan kitorang aje.

lagi picca kami


dengan salah seorang kawan baik aku
teya,,,
sayang la kat ko.
yang ni kat surau.


star gazing jadi moon gazing je.
takde bintang waktu ni.
haha
di dataran ilmu jugak.

di dataran ilmu ini
kami berjanji
sahabat selamanya!

outing kat jusco ipoh
bowling, game, karok
haha
seronok!


belum selesai spm.
tapi dah selamat enjoy outing


pengambaran selepas spm paper last
pada tanggal 13/12/11
Quran Sunnah 2-4.30 ptg

tanah rebak pun jadi,

my favret pic of all
chantek kan view gopeng


di court volley


di dataran ilmu
lps hntr buku teks


it's not goodbye after all actually
aku tak sanggup nak cakap goodbye
jumpa korang lagi nanti
kalau panjang umur dimurahkan rezeki.

ada lagi,,,


goodbye school life
takde dah countdown es-pi-em

bergambar depan aspura
bangga habis!

kami no longer terkurung kat i-gop
tapi rindu la pulak


sangat bajet cute!
sekali lagi


haha
lenggok kami serupa
sebab kami satu dorm
walaupun bukan semua satu kepala
kami tetap ceria sentiasa

kami gadis-gadis hot!
aha!
picca with ilyia!
aku dah macam kat uk!

credit to:beeka,teya n ilyia for the picca!

terima kasih korang,untuk semua memori indah yang aku ada ni.selagi Allah tak tarik ingatan aku, aku akan ingat segalanya.gelak tawa, tangis hiba kita sebagai sahabat.indah kan persahabatan kita?jangan lupakan aku ye sahabat?nanti kalau kita jumpa kat mana-mana tegurlah.kalaulah korang tengok aku ni dah lain macam, korang tegur aku eh.ingatkan aku apa yang aku lupa.aku dah biasa ada korang untuk ingatkan aku tentang segalanya.aku takut aku tersasar jalan dalam dunia yang mencabar ni.aku takut!sekuat mana pun aku mencuba jadi seorang yang tabah, takkan aku mampu berjalan atas dunia ni tanpa nasihat korang.

7 comments:

leeza said... [Reply]

best kan have fun dngn kawan3 very sweet moment lah =)

capt. keon alhan said... [Reply]

mmg sgt sweet!tkkn lupa!

teko_milo said... [Reply]

zaman persekolahan adalah zaman yg paling bahagia.TM pun dah lama tinggalkan zaman buku2 teks,la nie menghadap kerja pulak.apa pun teruskan usaha dan persahabatan dengan mereka.tanpa sahabat hidup tak bermakna (",)

Detective Fiqa said... [Reply]

susahkan nak lupekan kenangan mase sekolah hmm saya pon dah terase dahh~~ sedihnyer :(

liza nora said... [Reply]

woot woott....... terkejut ni ha.. what a coincidence.. we went to the same school dear.. haha..

Nadzirah said... [Reply]

tringat keon kat skola dulu,,slaloo ponteng prep..haha.smpai orng pnggil SBPI AR-ALHAN..

capt. keon alhan said... [Reply]

alah nadz,,,,lek ah...beselah aku kan budak nakal...