Friday, January 6, 2012

definisi kecantikan bagi saya

saya telah di'tag' oleh cik lyana untuk contest yang dianjurkan oleh naturactor collections.thanks ye lyana.big grin for you.


contest ni khas untuk blogger saja okey
kalau berminat klik aje kat banner yg cun tu
straight away anda akan melalui flight yang cosy ke blog penganjur

macam yang korang tengok kat atas nun, tajuk entry ni 'definisi kecantikan bagi saya'

macam mana aku definisikan kecantikan ye?bagi aku, ada dua jenis cantik.cantik luar dan cantik dalam.kalau ada dua-dua,okey,THUMBS UP for you.tapi susahkan nak cari yang cun luar dan cun dalam ni.bab cun luar,surelah kulit kena halus mulus.tak kira cerah atau tanned cam aku.jadi memang kena guna product yang bagus la kan untuk jaga kulit muka.satu lagi yang menyerlah kecantikan ialah keyakinan.for me, a woman with confidence is beatiful.sekarang ni cantik dalam pulak.ni tak lain tak bukan pasal attitude.seseorang yang cantik luar tapi ada attitude teruk, orang tetap tak suka kan?sebab hilanglah seri dia kalau orang asyik kutuk aje.jadi cantik luar and cantik dalam mesti seiring.dan percayalah wanita-wanita di luar sana ANDA SEMUA CHANTEK.terpulang bagaimana anda menyerlahkannya.

sudahlah tu, tak reti dah nak cerita,bak kata matluthfi bukan semua cantik subjektif kan?satu lagi, cuba baca entry kawan saya yang seorang ni.


saya nak tag: