Friday, January 13, 2012

Pictures of the Year 2011 Contest

hari ni aku nak join contest lagi.kali ni dianjurkan oleh pelajar malaysia kat moscow yang tengah study medic iaitu mr khadhari.thanks to daud sebab tag aku.aku pun nak tunjuk jugak kat korang gambar yang jadi picture of the year 2011 bagi aku.penat kot aku godek gambar-gambar aku yang belambak tu.dah tu nak pilih yang terbaik lagi.pheww...mencabar bangat ni.


ni dia hah banner contestnya.
encik penganjur ni tengah ngendap gambar korang!
jaga-jaga!
sesiapa yang nak join klik aje kat banner tu...


setelah penat ku godek dan pilih baik-baik
ni gambar yang aku pertaruhkan untuk contest ni 
siap aku tanya lagi kat mak aku gambar mana paling okey!

taken on 13/12/11

ni moment aku bersama sahabat-sahabat yang amat aku sayangi.selepas habis aje exam spm,kitorang pergi shoot gambar.walaupun hujan,redah aje.background view yang cantik kan?gopenghagen memang indah.

fuhh,tepat-tepat 30 words.

untuk contest ni aku nak tag

3 comments:

Nur Syafina Mohamed Johari said... [Reply]

chantek jugak sbpi gopeng ni ek... xsgke... hahah... owh... gmbr tu pon chantek gak... klau menang jgn lupe inform

Ahmad Haziq Azlan said... [Reply]

wah
got tagged here!

khai said... [Reply]

nice one capt.
good luck yup :)