Wednesday, December 22, 2010

buat kerja last minute???

siapa yang selalu buat kerja last minute...hands up.anda boleh jadi geng saya.haha.masalah buat kerja last minute ni biasanya dihadapi students.termasuklah saya ye.bila cikgu bagi homework,saya sure takkan terus buat.tahu kenapa?sbb saya ni ada penyakit serius.penyakit mim alif lam sin.MALAS.LAZY.saya punya penyakit ni dah tahap kronik ar senang cakap.macam sekarang ni,cuti sekolah dah nak habis.tp homework tak c-ap lagi.huhu.hopefully,dua tiga hari ni datanglah mood nak buat homework.sebenarnya,kalau buat kerja last minute ni pressure sikit.but u know what,i work best under pressure.seriously.not lying.not joking.pelik memang pelik.tp itulah saya.tapi,budaya ni mmg tak bagus sebenarnya.so janganlah amalkan ye.marilah kita sama-sama berubah.yeah.jia you all.

p/s:
entry ni entah kenapa saya terskema+sopan terlebih.gara2 fikir kerja bm tak c-ap lagi lah kot.haha.

10 comments:

nub said... [Reply]

kerja last minte atau nama lainnya jenayah d saat akhir..hahak

~sakina~ said... [Reply]

yess! buat kerja last minute is my fave! :)

iZS said... [Reply]

jgn mls2. study2 :p

♥khairunnisa ar alhan♥ said... [Reply]

nub...takkan lah seteruk e2...
sakina...my geng...hahah

♥khairunnisa ar alhan♥ said... [Reply]

izs...tgh usaha kikis sifat mim alif lam sin itu...pray for me ya...

penyisir rambut said... [Reply]

last minit mmg tbaek...hehehe...

♥khairunnisa ar alhan♥ said... [Reply]

penyisir rambut...haha...mkin b+ geng saya ni...tp thn 2011 ni berubah jom!!!

Ain Zulaikha said... [Reply]

sy selalu kena marah sebab selalu buat kerja last minute.. hehehe tak pernah berubah.. tp kalau benda tu saya sorg je kena buat, sy buat cepat2..

miss.beeka said... [Reply]

hoi keron , bm takk payah buad laa , X8

♥khairunnisa ar alhan♥ said... [Reply]

ain zulaikha...sy pon sll kne mrh jh...haha
beeka oi...aku pon cdg ta mao bwad