Friday, December 31, 2010

katakanlah...

cuti dah nak berakhir.saya pun dah nak balik hostel.then,on 3rd jan dah start masuk kelas balik.saya terfikir,katakanlah cikgu tanya saya...

"okey,khairunnisa.mind telling us what u do during ur holiday?"

apa yang saya nak jawab ehh.yang saya buat cuti ni blogging jer.ha!!!blogging.cuti akhir tahun kali ni saya menerjunkan diri saya ke dunia maya ni.saya yang kira lemah IT ni blogging.mula-mula tu,agak susah la nak belajar pasal blog ni.mana nak tambah gadget.mana nak tukar template n layout.yang paling susah nak main2 dengan html kod.mula-mula tu saya tak berani pun nak usik kod tu.men copy paste je.skrg ni saya dah boleh men2 usik kod tu dah.

makin lama blogging(padahal baru 2 bulan),makin banyak kawan yang saya dapat.banyak blog yang superb yang saya bukak.wahh...sungguh seronok dunia blogging ni oke...mulanya saya tak tahu pun ttg award,segmen n contest segala.tapi sekarang saya dah tau.sungguh la dunia blogging kat malaysia terchenta ni meriah.bloggers pun semua besh.

then,saya kenal pulak dengan mr nuff.sebelum ni saya tak tahu pun nuffnang tu apa ye.saya pun letak la mr nuff tu kat belog saya ni.mana tahu ada rezeki.walaupun sampai sekarang ni progress slow je,saya tak kisah.kan sabar tu separuh daripada iman.

panjang jugak kisah blogging saya cuti ni ye.kalau betul cikgu tanya,mau habis 1 masa saya cerita.yang dalam entry ni pun bukannya habis cerita ni.karang pjg berjela pulak entry ni.

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

selain tu,since saya rasa ni last entry utk tahun ni.saya nak ucapkan...

happy new year,,,


Glitterfy.com - Glitter Graphics


harapnya,,,thn depan akan jadi lebih baik...

dan juga,buat yang masih bersekolah macam saya...



Glitterfy.com - Back to School Glitter Graphics


ayuh kembali ke sekolah...belajar leklok...jom kita menempa kejayaan bersama...

7 comments:

Euniceee said... [Reply]

hey! Somebody! You are special!! =]

♥phoenix♥ said... [Reply]

thnx eunice...

nub said... [Reply]

slamat 2011!!!

♥phoenix♥ said... [Reply]

thnx nub...

IMANSHAH said... [Reply]

selamat pulang ke asrama, jangan nakal2

Miss Yaty said... [Reply]

gudluck for this new year :)

Selamat tahun baru 2011. apa azam tahun baru?

♥phoenix♥ said... [Reply]

imanshah:mne tahu sy nakal nieyh...
miss yaty:azam thn bru???yg thn lps pun tak capai lg ouh...