Tuesday, December 28, 2010

top 4!!!

top 4 ape?
ha...ni dia top 4 header blog rakan2 blogger yang saya suka dan yang menarik dr pandangan mata saya yang disahkan takde rabun jauh or dekat ye.kita mula dari tangga ke-4 oke...


4


ni header blog kawan saya,ajlaa alauddin.bakal penolong ketua umum tahun depan oke.dahsyat kawan saya yang sorang ni...kalau nak pergi blog dia klik aje kat gmbr header dia yang kiut miut tu.


3

saya tak tahu kenapa saya suka header ni oke.saya rasa sebab header ni simple,tp mnggmbrkn kesengalan sepertimana nama blog tu.jangan marah ek.macam yang kat header tu,sengal bukan sebarang sengal oke...

2


ni header belog yang sungguh chumel n nakal.that's why i like it so mucho...


nak tahu header blog mana yang no satu kat hati saya?


stay with me oke
jeng3...
-
-
-
1

rasanya tak perlu perkenalkan blog mana ni kan?
header ni saya pun tak tau kenapa saya suka sangat.
simple but header ni macam tunjuk prsonaliti tuan punya blog,kak anastasyea..

inilah header2 blog yang suka ye...
ini pandangan peribadi saya je.


4 comments:

ajla said... [Reply]

keron,ak ckup terharu...
mekaseh2...
syg ag ar,geng lazybone ak...
hakhak...

♥phoenix♥ said... [Reply]

oit ajlaa...thn dpn ko ne leyh join geng lzybone dh...PKU byk keje tuh...

Mr. Swift said... [Reply]

Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog saya pula. :p

HOT! Rahsia Dan Tips Menjadi Blogger Masyhur/Terkenal Seperti HANIS ZALIKHA.

syira aka sepatu hijau said... [Reply]

salaam

memang cantik header diaorang tu :D