Friday, December 31, 2010

dah nak balik hostel

2 hr bulan ni nak balik hostel dah.rasa macam malas pun ada ni.tapi dah tak sabar-sabar nak jumpa budak dorm n kengkawan yang dah lama tak jumpa ni.rindu gila kat korang sume.

balik hostel maknanya tak boleh update blog.habis bersawanglah belog ni nanti.study punya pasal,takpelah.tahun depan nak spm.kalau dok umah sure tak bley study nye.banyak sangat dugaan.

TV,INTERNET(walaupun slow),MAKANAN,PS2.

nasib baik dok hostel.kurang sket dugaannya.habis pun,TV time weekend je.internet?kena pegi PS.tu pon banyak beno yang tunggu turn.kira itulah benefitnya dok hostel.tumpuan utk study pon lebih.nak buat study group pun senang.ada waktu prep untuk wat homework.cikgu pun senang buat kelas tambahan.tak yah susah2 pergi tusen.banyak kan benefit dok asrama ni?sbb tu saya leyh hadap dok kat sbpi gopeng tu.walaupun kekadang tu homesick rasa cam nak teriak,kawan-kawan memang best sebab sokong n paham peel saya ni.