Sunday, December 26, 2010

malam ni...

bagi peminat bola malam ni kira malam yang penting la.sbb malam ni final pertama piala hape entah.sori ye peminat bola.saya tak minat bola.tapi sukan lain layan.apa-apapun,sebagai rakyat malaysia,saya nak cakap GOOD LUCK.jangan hampakan rakyat Malaysia oke.lebih2 lagi rakyat yang bernama K.Rajagobal(betul kan?).

khairul fahmi.jaga gawang baik2.
safee sali.skor banyak2 ye.

ini je yang saya kenal oke.
ha ada lagi sorang.tapi tak pasti betul ke tak.shahrul idzlan talha.betul ke?

jangan kata saya buta sukan oke.saya tak minat sukan bola aje.yang lain sume saya suka.itu yang membuatkan setiap kali ada apa kejohanan sukan besar,saya akan dok melangut depan tv.ngadap muka dato' hj hasbullah awang.kih3.tapi waktu sukan asia baru2 ni,saya suka sangat tengok azlan mubin n fatiha.sebab dua2 bekas atlet n then jadi pengulas.macam best kan?

dah lari jauh dah ek.sebenarnya,main point yang saya nak cakap.malam ni SAYA TAK BOLEH TENGOK TV.sadis oke.abah saya dah kasi warning yang malam ni tader sape yang boleh kaco nak tukar cerita lain.coz malam ni abah saya nak tengok BOLA.hua.abah....anakmu ini tak minat bola.tapi takpelah,abah bukan selalu tengok tv pon.selalunya remote tu kat saya.

p/s:atlet yang paling sy suka ialah BRYAN NICKSON LOMAS.sbb???klik kat link n baca sendiri...:)

3 comments:

ila said... [Reply]

tgk bola best perh

♥khairunnisa ar alhan♥ said... [Reply]

saya tak minat...kalu org yg mnt hadap lah nak tgk...tp klo suruh sy hadap mke bryan sy snggup...hehe...gedix sat

ain dzaya said... [Reply]

sana bola...
sini bola..
sume bolaa...haisshh~
chaiyookk bola....

http://aindzaya.blogspot.com/2010/12/supriseeeheppy-becoming-befday.html